avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fondurile ue
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fondurile ue

buna ziua vreau sa ma imformati cu o problemain legatura cu fondurile europene .as vre4a sa deschid impreuna cu familia mea o ferma piscicola de crestere si comercializare a pesteui si vreau sa stiu de ce am nevoie si unde trebuie sa ma duc ,ca persoana fizica va multumesc:">
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 11:43, 17 August 2011
Puteti afla informatii de pe adresa de internet a APDRP sau a OJPDRP din judetul unde locuiti,sau chiar de la sediul oficiului judetean respectiv.
Ultima modificare: Miercuri, 17 August 2011
irina_stirbu2000, utilizator
Afaceri tale este prevazut in programe pop-uri pentru pescuit. Aici vedeti toate actiunile ale axa prioritara 2, la pagina oficiala a autoritatea de management pentru programul operational pentru pescuit: [ link extern ]
Pentru a sa va descurcati singur este dificil, dar incepi sa inveti cateceva acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua ,,ma ajuta si pe mine cineva sa inteleg cum se procedeaza cu fondurile europene si unde ma adresez ,vreau o ferma piscicola cam pe 4hectare am 40 de ... (vezi toată discuția)
Conditii autorizatie sanitara de functionare clinica privata doar pentru internari de zi bogdanmircea1968 bogdanmircea1968 Buna ziua Sunt medic,am un CMI Diabet nutritie si boli metabolice si doresc sa ma extind in sensul de a face si internari de zi pentru pacientii mei.Am tot ... (vezi toată discuția)
Bani europeni audimar audimar buna ziua as vrea sa stiu ce masuri pot accesa pentru a deschide o afacere?mentionez ca am un SRL D si in urma unor greseli nu a fost aprobat.nu vreu sa ma ... (vezi toată discuția)