In urma divortului fosta sotie trebuie sa revina la numele anterior casatorie ,si-a scimbat actele insa nu ma chemat nimeni sa semnez ca o iau in spatiu eu fiind titular de rol.poate sa-si faca buletin pe vechea adresa fara ca eu sa semnez ca o iau in spatiu,mentionez ca eu sunt proprietarul terenului unde este imobiulul pe care lam facut in timpul casatoriei.Poate sa semneze ea in locul meu sau poate sa-si faca ci pe vechea adresa fara acordul meu? Va multumesc
casa nu este in coproprietate singurul act alcasei este autorizatia de constructie imobilul ne fiind inca intabulat el figurand doar in rolul meu agricol atunci cand si-a facut ci in localitate la mine a fost nevbvoie de semnatura mea pantru asi putea face ci domiciluiul ei fiind in alta localitate! autorizatia este doar pe numele meu,eu mostenind terenul unde este imobilu deci sunt proprietarul terenului!! va multumesc
Daca prima data a fost necesar acordul dvs, probabil tot asa si acum i-ar fi fost necesar, daca si acum aveti aceleasi acte pt casa.
Poate nu si-a mai facut buletin la vechea adresa si chiar daca si-ar fi facut, nu va afecteaza
Adresa din buletin nu prea are legatura cu locuitul. Adica, daca dansa a plecat dintr-un domiciliu ( cu bagaje cu tot) , iar dvs locuiti in continuare acolo, nu mai poate reveni decat cu acceptul dvs sau cu hot judecatoreasca ( de reintegrare in spatiu), indiferent de ce adresa are dansa in buletin.
Si viceversa e valabil.. adica dvs plecati..dansa ramane sa locuiasca.. n-o puteti da afara decat cu hot judecatoreasca, indiferent daca dansa mai are sau nu adresa aia in buletin.
Partaj
mirel.petcu
Am o nelamurire si v-as ruga daca aveti amabilitate sa ma lamuriti. sunt in proces de partaj cu fosta sotie aceasta a parasit casa pentru care ne judecam ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu
ruxandram
Buna ziua,
Prietenului meu ii expira buletinul in februarie si as dori sa-l iau in spatiu.
Orasul de pe actualul buletin precum si adresa sunt diferite.
Cum ... (vezi toată discuția)