florentina albu a scris:
... motiveaza ca nu ati solicitat restituirea! ...
Daca va dau cu o ocazie niste bani pe care ii cereti ca garantie si obiectul sau serviciul care a facut necesar transferul cade dvs. va simtiti indreptatita sa ramaneti cu banii daca eu nu ii cer inapoi ? Sau aveti obligatia si legala si morala sa ii returnati fara sa existe o solicitare expresa din partea mea ?
Recomand celui ce nu a primit garantia inapoi sa mearga la firma sa se intereseze direct de soarta ei la contabilitate.
S-ar putea sa fi fost ridicata de un sau o persoana de pe acolo care stie ca multi cand pleaca uita de ganrantie.
Personal am patit-o. Un domn cu demnitate si functie ( inca o mai are ) ma " parlit " cu niste dividente la care aveam dreptul.Am mers pe firul contabil si am ajuns la el. Nu am facut taraboi. I-am spus ca daca in trei zile nu imi da banii fac plangere penala. Suma era foarte mare. A plans ca nu are de unde "ca car ca mar". A doua zi m-a sunat si i-am primit. E bine sa mergeti pe firul contabil la firma unde ati lucrat cu garantia daca o vreti repede.