avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... facultatea =vechime in munca doar la pensionare?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

facultatea =vechime in munca doar la pensionare?

Buna ziua! M- ar interesa daca anii facultatii sunt socotiti ca vechime in munca doar la pensionare?de exemplu daca ai avea 6 ani vechime in campul muncii(domeniul juridic ) + 4 ani de facultate s-ar putea intra in barou fara examen ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 10:33, 17 August 2011
Anii de facultate sunt valorificati doar pentru stagiul de cotizare in vederea obtinerii dreptului la pensie si nu sunt considerati vechime in specialitate pentru a va permite sa accedeti in barou fara examen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca Gabi Ionescu Gabi Ionescu Am 54 ani,29 ani vechime in munca de cand am terminat facultatea si m-am angajat. Perioada de facultate 5 ani la zi Facultatea T.C.M. conteaza cumva la ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca pentru perioada angajarii cu jumatate de norma ilius olariu mircea ilius olariu mircea Va rog sa ma lamuriti asupra unui aspect al activitatii mele din ultimii ani. Am fost pensionat de boala in urma unei operatii de hernie de disc cu pareza, in ... (vezi toată discuția)
Ani vechime in munca 660515 660515 La terminarea liceului m-am angajat cu carte de munca si am lucrat 6 luni(din luna octombrie 1984 pana in martie 1985), apoi in acelasi an 1985, am intrat la ... (vezi toată discuția)