avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere autoturism si scoaterea lui de la impozit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere autoturism si scoaterea lui de la impozit

Buna ziua,am si eu o intrebare.Este vorba despre o masina marca Dacia an fabricatie 1984.Proprietarul era bunicul meu care a decedat acum 4 ani.Pana sa decedeze i s-au furat toate actele cu talon cu tot.Doresc sa o radiez dar nu am talon,am doar cartea tehnica.Nu mai circula nimeni cu ea ca nu corespunde tehnic.Am fost la Serviciul Radieri la Politia Municipala si m-au trimis la Notariat sa fac succesiune,deoarece nu s-a facut succesiune pe bunuri.Problema este ca la notar nu vrea sa-mi faca succesiune separat pe masina.Eu sunt somer de 2 ani si nu dispun de fonduri ptr succesiune.Daca nu mai circul cu aceasta masina pot sa fac ceva macar sa nu mai platesc impozite?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 20:46, 17 August 2011
De ce sa platiti impozit daca nu este a dumeavoastra ?Ati spus ca nu aveti acte la masina ,cine poate sa demonstreze ca va apartine?
Posibil ca este trecuta la masa succesorala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara,tatal meu care a decedat a avut o masina ,dacia,pe ... dobrelucia49 dobrelucia49 Buna seara,tatal meu care a decedat a avut o masina ,DACIA,pe care a dat-o unui nepot cu tot cu actele originale(talon si cartea de identitate).Cand nu s-a mai ... (vezi toată discuția)
Rovinieta marian158 marian158 Buna ziua! Va rog daca ma puteti ajuta cu cateva raspunsuri si sfaturi: Acum 3 ani am vandut masina unui cetatean din alta localitate in urma caruia ... (vezi toată discuția)
Radiere auto cris1957 cris1957 Buna ziua Doresc sa radiez autoturismul Dacia - fabricatie 1995, pe care l-am predat la un centru de colectare fier vechi. Din pacate am pierdut acea dovada , ... (vezi toată discuția)