avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata

buna ziua,ma numesc emilia si as dori sa intreb in ce conditii se poate iesi la pensie anticipata.mentionez ca am 53 de ani impliniti,27 de ani lucrati cu carte de munca.in prezent nu mai sunt in cimpul muncii dar cotizez la casa de pensii lunar 222ron,din luna ianuarie a acestui an.va multumesc.
Pentru a va putea da informatii concrete trebuie sa ne spuneti data nasterii.

Fara a cunoaste luna nasterii puteti iesii la pensie anticipata partiala in 2014 daca veti avea un stagiu de cotizare de peste 31 ani.
buna ziua sunt emilia si in legatura cu iesirea la pensie anticipata alatur urmatoarele date personale:data nasterii-aprilie,13,1958.va multumesc.
@emilia
Va puteti pensiona anticipat partial ncepand mai 2014 la 56 ani si 1 luna daca aveti un stagiu complet de cotizare pentru pensionare anticipata partiala de 39 ani si 1 lun sau v puteti pensiona anticipat la aceasi data daca aveti un stagiu de 31 ani si 1 luna.

Va puteti pensiona la limita de varsta la 61 ani si 1 luna (mai 2019
Ultima modificare: Joi, 18 August 2011
Alexandru Munteanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionarea anticipata mihailaelena mihailaelena sunt nascuta in anul 1958 luna ianuarie .Cind pot iesi la pensie anticipat sau partial anticipat?Amvechimea in munca neitrerupta de 31 ani. (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie esiom esiom sotia mea este nascuta in iulie 1958 si a lucrat 27 ani, 7 luni si 6 zile pana acum. Va rog sa-mi spuneti cand poate iesi la pensie integral si anticipat. ... (vezi toată discuția)
Pensionarea anticipata Florenta30 Florenta30 va rog sa-mi spuneti daca am dreptul la pensie anticipata ( la 30.11.2014)avand in vedere urmatoarele date : data nasterii 30.09.1958, data activitatii ... (vezi toată discuția)