acum aproape sase ani(dec 2005) am luat un credit de nevoi personale de la [editat] pe care din motive personale nu la-m achitat acum dupa aproape sase ani de zile am primit o scrisoare de la [editat] ca am de plata un debit de ............timp de 5 ani nu am facut nici o plata si nici nu sa putut lua legatura cu mine stiti cumva sa prescris aceea datorie pot sa imi faca ceva acum ? vreau sa o platesc aceea datorie la un moment dat dar vreau sa stiu ce va urma de acum in colo
nu are nimeni ce-ti face daca nu ai bunuri sau venituri din care se pot indestula creditorii.cu privire la vechimea datoriei este importanta data la care s-a facut preluarea de la flamingo la [editat].daca e mai veche de trei ( preluarea) ani atunci este prescrisa datoria.
Datoria e cel mai probabil, prescrisa ( dreptul creditorului de a actiona ). Daca nu faceti benevol vreo plata, nici nu au cum sa va oblige .
:offtopic: Va rog, nu mai mentionati denumiri de persoane juridice in mesajele dumneavoastra. Mi-as dori sa cititi regulamentul inainte de a posta. Multumesc
imi cer scuze nu mai mentionez nume .vreau sa va spun ca de 3 ani jumate lucrez cu carte de munca legal in acest timp nu puteau intreprinde executarea silta?iar pana anul trecut am avut o alta adresa in buletin dar la administratia financiara ma gaseau si inca ceva firma de recuperare a preluat datoria de la alta firma de recuperare care aceasta firma de recuperar a preluat de la banca datoria
Nu conteaza prin cate cedari a trecut creditul dvs.. termenul de prescriptie nu este intrerupt astfel.
Daca au stat in pasivitate pana acum ( oricare e acel creditor al dvs) asa sa ramana si pe viitor. Au avut si timpul si posibilitatea sa va execute silit, nu au facut-o, nu va mai pot obliga sa platiti.
Un sfat daca imi permiteti, nu-i luati in seama si nu raspundeti scrisorelelor, ca nu mai scapati de ei
Credit la banca
akula11
am facut un credit la o banca in anul 2006 la ING mai precis si datorita unor intarzieri de plata m-am trezit cu o notificare de la sc.Kruk sa ca reprezentant ... (vezi toată discuția)