avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua am nevoie si eu de un sfat urgent ptr situatia in care ma aflu . In anul 2007 am facut un credit la o banca adica sotul meu dar apar si eu ca si coplatitor pana in anul 2010 am platit ratele fara probleme numai ca in acest an sotul meu a decedat si eu m.am aflat in imposibilitate de a plati ratele . . Cei de la asigurari nu au acceptat sa plateasca asigurarea si creanta mea a fost preluata de cei de la Kruk . Mult timp m.au sunat cerandul pe sotul meu la telefon desi eu le.am trimis copie dupa ccertificatul de deces si le spuneam ca el este decedat . Acum dupa aproape 7 ani am primit instintare ptr executare silita si firma unde lucrez a primit instintare ptr proprire pe salariul o treime din cat iau . Mi se pare enorm de mult ptr ca am si un copil in intretinere si mai am 2 rate pe care le platesc ce este de facut? Dupa atatia ani nu trebuia sa fie prescrisa aceasta datorie ? Rog raspuns
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 10:50, 14 Mai 2017
In principiu,s-a prescris dreptul de a cere executarea silita daca,nu s-au facut acte de intreruprere a prescriptiei,formulati contestatie la executare si invocati in principal prescriptia extinctiva a dreptului de a cere executarea silta, eventual consultati si un avocat ptr.detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silită aristica1957 aristica1957 Am primit o instintare de la un executor judecătoresc de poprirea pentru un credit de nevoi personale din anul 2008 pentru care am platit câteva rate, apoi ... (vezi toată discuția)
Pot fi executat silit? cata_tm_83 cata_tm_83 Buna ziua, Am 3 credite datand din anul 2008, ultima rata platita a fost aproximativ in 2010, ca urmare am fost executat silit pe unul din credite iar ... (vezi toată discuția)
Prescriptie datorie lauramititelu lauramititelu Buna ziua, ne aflam in situatia unei executari silite, conform unui titlu executoriu reprezentat de un contract de credit din 19.04.2007 incheiat cu BRD ... (vezi toată discuția)