avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Completarea adeverintei pentru concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Completarea adeverintei pentru concediu crestere copil

Nu imi este deloc clar care este data pe care trebuie sa o completam in adeverinta pentru concediu crestere copil ,va rog sa ma ajutati.Datele sunt acestea :
concediu de maternitate incepe in data de 11.04.2011 si se incheie in data de 14.08.2011. Copilul s-a nascut in data de 3 iunie 2011. Care sunt cele 42 de zile de lauzie? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: DOAR_NOI , utilizator 17:58, 17 August 2011
Cele 42 zile sunt in intervalul 03.06.2011-14.07.2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme indem crestere copil crisadi crisadi buna ziua Am o mamica care incepand cu 15.09.2010 a intrat in concediu de maternitate, a nascut pe 09.12.2010. Cand se implinesc cele 42 de zile de conc pt ... (vezi toată discuția)
Ajutor in completarea adeverintei de indemnizatie crestere copil nadine_carmine nadine_carmine Buna! Am nevoie de ajutor in completarea unei adeverinte privind indemnizatia de crestere a copilului. Persoana in cauza este angajata cu carte de munca din ... (vezi toată discuția)
Pregatire pentru ccc doriacristina doriacristina Buna ziua As dori sa stiu daca atunci cand angajata face o cerere pentru suspendarea CIM deoarece va intra in concediu de crestere al copilului, ar trebui ... (vezi toată discuția)