avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Raspuns la contestatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Raspuns la contestatie

Avem un locatar in blocul nostru care in fiecare luna contesta lista de intretinere. Problema este ca apartamentul dansului nu figureaza in ACTUL CONSTITUTIV al asociatiei de proprietari si nici nu a facut o cerere de aderare la asociatie. Cine trebuie sa dea raspuns contestatiei?
Ultima modificare: Miercuri, 17 August 2011
gabrielg1, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:02, 18 August 2011
Presedintele Asociatiei de Proprietari in termen de 7 zile de la primirea cererii.

Cum isi motiveaza respectivul contestatiile?
gabrielg1 a scris:
Problema este ca apartamentul dansului nu figureaza in ACTUL CONSTITUTIV al asociatiei de proprietari si nici nu a facut o cerere de aderare la asociatie.


Adica dansul nu face parte din asociatia de proprietari?

L nr 230/2007 si normele de aplicare HG nr 1588/2007nu prevad dispozitii prin care presedintele de asociatie de proprietari sa raspunda la contestatiile - conditionat de semnatarul acestora.
Referitor la aspectul ca locatarul in discutie ,"nu a facut cerere de aderare la asociatie",nu constituie temei legal pentru a nu i se raspunde la contestatiile legal adresate reprezentantului legal al asociatiei de proprietari .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari infiintata fara adunare generala cu vot lmt lmt Buna ziua, M-am mutat de curand intr-un bloc nou construit. Noi vecinii nu ne cunoastem intre noi insa peste noapte, s-a autonumit un presedinte de bloc care ... (vezi toată discuția)
Presedinte de bloc a21alex a21alex Buna ziua, pentru inceput am sa va povestesc in mare cam care e situatia in blocul in care locuiesc. Actualmente blocul meu face parte dintr-o Asociatie de ... (vezi toată discuția)
Drepturi locatar in raport cu asociatia de proprietari lia_liana lia_liana Buna ziua! Rog sa aveti amabilitatea sa imi spuneti [b]daca in calitate de locatar (nu am facut nici o cerere de aderare la Asociatia de proprietari), pot ... (vezi toată discuția)