avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... am o intrebare rog raspuns urgent
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

am o intrebare rog raspuns urgent

din strainatate se poate angaja avocat pentru reprezentare la tribunal in Romania?
Cel mai recent răspuns: gina tosa , utilizator 17:18, 22 August 2008
Bineinteles. Legea organizarii si exercitarii profesiei de avocat da posibilitatea ca delegatia avocatiala sa nu fie semnata de catre client.
Da, este posibila angajarea avocatului in aceste conditii.
Plata se poate face fara probleme de dvs. si angajamentul avocatului sa fie semnat de o ruda.
Se mai poate incheia si de la distanta acest contract de angajare a avocatului.

avocat Claudiu Lascoschi
BALDY a scris:

Bineinteles. Legea organizarii si exercitarii profesiei de avocat da posibilitatea ca delegatia avocatiala sa nu fie semnata de catre client.


S-a inventat faxul. Luati legatura telefonic cu un avocat, el completeaza contractul de reprezentare, vi-l trimite prin fax, il semnati si il returnati tot prin fax. Semnatura dvs. trebuie doar pe contract nu si pe delegatia avocatiala.
Va multumesc mult pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu cine poate incheia avocatul contractul de asist.si reprezentare juridica? dandanaua dandanaua daca reclamantul dintr-un dosar civil se afla in strainatate, sotul ramas in tara poate incheia, pentru reclamant, contractul de asistenta juridica si ... (vezi toată discuția)
Procura data unui avocat Pilu Pilu Buna. As avea si eu o intrebare daca poate sa ma lamureasca cineva. Conform art. 68 din Codul de procedura civila, Procura pentru exerciţiul dreptului de ... (vezi toată discuția)
Divort la distanta este posibil ? eu am domiciliu de 5 ani in ... GabrielCodreanu91 GabrielCodreanu91 Divort la distanta Este posibil ? Eu am domiciliu de 5 ani in uk, sotia in Romania. Suntem amandoi de acord sa terminam casatoria. Se poate face fara ca eu ... (vezi toată discuția)