Buna ziua, am fost inselata de o firma de constructii. Am semnat un contract in 2008 cu o firma de constructii, prestatia executandu-se partial, lucru recunoscut de administrator. In 2010 am incheiat un alt contract cu aceiasi firma iar lucrarile neexecutate din primul contract au fost trecute ca obligatia constructorului de a o efectua pe cheltuiala lui(material si manopera) Termenul de executie fiind in iunie 2010. Natural ca nici pana acum constructorul nu si-a respectat obligatia. Hotarandu-ma sa termin cu compromisurile din partea mea, care oricum nu au avut nici un efect, m-am uitat pe portalul ANAF si am vazut ca firma era suspendata din anul 2009#-o, deci cel de-al doilea contract a fost semnat cu firma suspendata. M-am dus la "Protectia consumatorilor" insa cei de acolo nu mi-au primit reclamatia pe motivul:
FIRMA FIIND SUSPENDATA, EI CA INSTITUTIE AUTORIZATA SA-MI APERE INTERESELE, NU POT FACE NIMIC iar in ceia ce priveste NERESPECTAREA TERMENULUI DE EXECUTIE , raspunsul a fost ca fapta a fost prescrisa(au trecut 6 luni).
Va rog sa-mi spuneti daca raspunsul "Protectiei consumatorilor" a fost unul corect.