avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... COMPETENTA PROTECTIA CONSUMATORILOR
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

COMPETENTA PROTECTIA CONSUMATORILOR

Buna ziua, am fost inselata de o firma de constructii. Am semnat un contract in 2008 cu o firma de constructii, prestatia executandu-se partial, lucru recunoscut de administrator. In 2010 am incheiat un alt contract cu aceiasi firma iar lucrarile neexecutate din primul contract au fost trecute ca obligatia constructorului de a o efectua pe cheltuiala lui(material si manopera) Termenul de executie fiind in iunie 2010. Natural ca nici pana acum constructorul nu si-a respectat obligatia. Hotarandu-ma sa termin cu compromisurile din partea mea, care oricum nu au avut nici un efect, m-am uitat pe portalul ANAF si am vazut ca firma era suspendata din anul 2009#-o, deci cel de-al doilea contract a fost semnat cu firma suspendata. M-am dus la "Protectia consumatorilor" insa cei de acolo nu mi-au primit reclamatia pe motivul:
FIRMA FIIND SUSPENDATA, EI CA INSTITUTIE AUTORIZATA SA-MI APERE INTERESELE, NU POT FACE NIMIC iar in ceia ce priveste NERESPECTAREA TERMENULUI DE EXECUTIE , raspunsul a fost ca fapta a fost prescrisa(au trecut 6 luni).
Va rog sa-mi spuneti daca raspunsul "Protectiei consumatorilor" a fost unul corect.

Alte discuții în legătură

Constructorul nu i-si respecta contractul gabinemo gabinemo Buna ziua, Am mari probleme cu constructorul. In anul 2008 am semnat un contract cu o firma pentru construirea unei case. I-am platit costul temeliei ... (vezi toată discuția)
Teapa data de constructor ionel40 ionel40 Buna seara . As dori cateva raspunsuri competente despre ce ar trebui sa fac in continuare si daca mai am sanse de recuperare in speta urmatoare : ... (vezi toată discuția)
Foarte urgent - manopera in situatiile de lucrari in constructii mercur_ro mercur_ro Am intrebat trei persoane care lucreaza la firme de costructii diferite si toate mi-au spus acelasi lucru: cheltuielile directe cu materialele si manopera ... (vezi toată discuția)