avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hartuire.Ce pot face?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hartuire.Ce pot face?

Buna ziua. Locuiesc in apropiere de Bucuresti, intr-o comuna. Vis-a-vis de mine locuieste un domn de circa 60 de ani, care, si-a facut obiceiul de a-mi trimite politia (112) pentru orice se intampla in fata portii sale sau in momentul in care dau drumul la muzica (atat de incet incat nici poate fii perceptata de la 50 m. De fiecare data cand a venit politia, nu au constatat practic nimic, plecand fara a da vreo amenda. Ideea este ca nu mai suport, sunt efectiv terorizat, nu stiu ce sa fac. Va rog mult ajutati-ma , sfatuiti-ma ce pot face. Mai stiu ca omul a avut un accident vascular in urma cu 2 ani (semipareza) in urma careia a ramas cu ceva sechele.
Cel mai recent răspuns: ContSters213619 , utilizator 13:39, 18 August 2011
apelurile nejustificate la 112 se sanctioneaza cu amenda. probabil ca a fost deja amendat de politie ptr aceste apeluri.
Nu stiu daca a fost amendat dar cert este ca ma terorizeaza, efectiv. In plus de asta, dupa accidentul vascular suferit si in urma caruia a ramas cu sechele stiu ca nu mai are dreptul de a conduce un vehicul pe drumurile publice. Nu stiu unde si cui sa ma adresez. Sunt constient ca pe langa faptul ca reprezinta un pericol pentru circulatia pe drumurile publice este si un "terorist" pentru propria-mi persoana. Sunt interesat daca in primul rand, fapta sa se incadreaza la "hartuire". Mereu ma opreste pe strada si-mi reproseaza tot felul de probleme: ba am muzica tare, ba il deranjeaza masina mea care mai sta parcata in fata curtii mele, ba cainele il deranjeaza...etc.
Ultima modificare: Joi, 18 August 2011
ContSters213619, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am apelat nr de urgenta 112 deoarece un individ făcea ... Enel Enel Bună ziua. Am apelat nr de urgenta 112 deoarece un individ făcea scandal la poartă la domiciliul meu, iar agenții care s-au deplasat la fața locului m-au ... (vezi toată discuția)
Caini care latra mereu. ContSters417779 ContSters417779 Buna ziua ! Am o problema : am un vecin care locuieste peste strada de mine si are vreo 7 caini. Toata ziua si noaptea latra (bine, nu prea acum cu zapada ... (vezi toată discuția)
Amenda apel 112-cum poate fi pusa la dispozitia instantei inregistrarea apelului meu Sever Simion Sever Simion Am fost atacat de un caine periculos si in timp ce cainele sarea pe mine stapanul nu facea nimic sa il cheme sau sa il ia de pe mine. Am sunat atunci la 112 ... (vezi toată discuția)