avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... card de cumparaturi
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

card de cumparaturi

buna ziua. in 2008 am primit un card de la [editat] cu suma de 30.000.000 lei drept bonus pentru o rata facuta la [editat].
am scos de pe el suma de 20.000.000 iar restul de 10.000.000 puteam sa iau produse pe care nu i`am mai folosit.
de atunci n`am mai platit nimic la ei, si acum am primit o somatie de executare silita in care`mi da termen data de 26.08.2011 sa`i anunt cand sunt acasa sa vina cu executorul si expertul cadastral sa evalueze bunuri mobile si imobile.
suma la ora actuala cu penalizari cu tot se ridica la 27.000.000.
ce ma sfatuiti sa fac ?
cu multumiri.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:18, 18 August 2011
Buna ziua
incercati sa ajungeti la o intelegere de plata cu creditorul. Evitati sa ajungeti la executare silita
de cine e semnata somatia ?
Cautati pe site "portal just" , la judecatoria pe raza careia va aveti domiciliul, dupa numele dvs, daca s-a obtinut cumva incuviintare de executare silita.
:offtopic: Va rog stergeti folosind butonul "editare", numele societatii implicate. Multumesc
Ultima modificare: Joi, 18 August 2011
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie executare silita marysa_2u marysa_2u buna ziua!am si eu o problema foarte mare...in urma cu 7 ani am facut un credit pe numele meu ptr o mobila de dormitor ptr niste prieteni.ei trebuiau sa ... (vezi toată discuția)
Amenintari firma de recuperare chitoiu chitoiu Servus tuturor! Am avut un credit din care am mai ramas de plata cu o suma , iar in urma cu 4 ani si jumatate nu am mai putut platii . De o buna bucata de timp ... (vezi toată discuția)
Probleme abonament telefonie mobila mariacamp mariacamp Buna ziua, In anul 2009 am facut un abonament de telefonie mobila pe numele meu la firma [editat] unei cunostine.Dupa cateva luni persoana respectiva nu a mai ... (vezi toată discuția)