Buna ziua,
In anul 2009 am facut un abonament de telefonie mobila pe numele meu la firma [editat] unei cunostine.Dupa cateva luni persoana respectiva nu a mai vrut sa plateasaca abonamentul.De atunci primesc periodic instintari de la o firma de recuperare creante [editat] pentru a achita facturile restante care de la 800 ron au ajuns la 3300 ron.In ultima instintare primita mi s-a comunicat ca o sa fiu data in judecata daca nu o sa platesc.Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac.Eu nu dispun de aceasta suma dar am o masina care este pe numele meu si imi este teama sa nu imi ea masina.Ce pot face?
Asteptarea este radacina tuturor durerilor de inima " William Shakespeare" acum depinde a cui inima.=D> benzina este scumpa, nu-si permit cei de la cosmo sa va ia masina.
Incercati sa ajungeti la o intelegere de plata si sa negociati si suma cu firma de recuperari creante. Evitati sa ajungeti la judecata si apoi la executare silita, puteti ramane fara masina daca o veti mai avea in proprietate pana atunci.
:offtopic: Va rog, nu mai postati nume de societati comerciale, contravine regulamentului. Multumesc