avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită probleme abonament telefonie mobila
Discuție deschisă în Executare silită

probleme abonament telefonie mobila

Buna ziua,
In anul 2009 am facut un abonament de telefonie mobila pe numele meu la firma [editat] unei cunostine.Dupa cateva luni persoana respectiva nu a mai vrut sa plateasaca abonamentul.De atunci primesc periodic instintari de la o firma de recuperare creante [editat] pentru a achita facturile restante care de la 800 ron au ajuns la 3300 ron.In ultima instintare primita mi s-a comunicat ca o sa fiu data in judecata daca nu o sa platesc.Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac.Eu nu dispun de aceasta suma dar am o masina care este pe numele meu si imi este teama sa nu imi ea masina.Ce pot face?
Ultima modificare: Duminică, 28 August 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:01, 26 August 2011
Asteptarea este radacina tuturor durerilor de inima " William Shakespeare" acum depinde a cui inima.=D> benzina este scumpa, nu-si permit cei de la cosmo sa va ia masina.
Ultima modificare: Vineri, 26 August 2011
ContSters213050, utilizator
Incercati sa ajungeti la o intelegere de plata si sa negociati si suma cu firma de recuperari creante. Evitati sa ajungeti la judecata si apoi la executare silita, puteti ramane fara masina daca o veti mai avea in proprietate pana atunci.

:offtopic: Va rog, nu mai postati nume de societati comerciale, contravine regulamentului. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura neplatita la furnizor telefonie LORY_BABY LORY_BABY Buna ziua.Am avut un abonament la [editat] si nu am intarziat niciodata cu platile.Abonamentul a fost pe o perioada de doi ani.Cand mai aveam 4 luni pana la ... (vezi toată discuția)
Buna seara- datorie catre compania de telefonie mobila DANUTAM DANUTAM Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat .azi am primit un plic de la [firma recuperari creante] cu instintare de executare silita(pt plata ultimei facturi ... (vezi toată discuția)
Recuperarea salariului + banii de garantie + banii de concediu davidescucostel davidescucostel buna ziua ! incepand cu data de 7.07.10 am inceput activitatea in cadrul altei firme. firma de la care am plecat prin demisie nu mai vrea sa-mi plateasca ... (vezi toată discuția)