avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fals in acte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fals in acte

in urma cu un an am lucrat dublul orelor normale timp de aproape 3 saptamani.programul meu in tot acest timp era de la 9 la 21-12 ore pe zi inclusiv sambata duminica.am intocmit o foaie de pontaj intocmai orelor de munca prestata dar ulterior in urma unui control itm am avut acces la acele foi de pontaj si in aceste 3 sapt mi s-a trecut un concediu de 5 zile libere de la stat pt casatorie (tin sa mentionez ca nu m-am casatorit niciodata),si nu erau trecute nici in celelalte zile orele pe care le-am stat efectiv la munca.semnatura mea era falsificata.cat de legal este si ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 13:55, 18 August 2011
depuneti plingere la parchetul de pe linga judecatoria unde isi are sediul firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pontaj cu problema Doina Elena Doina Elena La un supermarket s-a schimbat programul din 8 ore/zi, in 12ore/zi cu 24 h pauza (o zi da una nu). Statul de plata se face cu 8 ore/ zi, adica prezenta: 21 ... (vezi toată discuția)
Pontaje oxigen011 oxigen011 Lucrez la o companie de stat ce detine autotovehicole, emit foi de parcus, fac pontaje si merg chiar si in cursa.De mai multe ori datorita lipsei de personal ... (vezi toată discuția)
Dovada ore suplimentare de munca gioni.florian gioni.florian Cum pot eu sa fac dovada ca am lucrat ore suplimentare? 1.La serviciu mi se cere sa mai stau o ora,doua,trei...s.a.m.d..La sfarsitul lunii in fisa de pontaj ... (vezi toată discuția)