avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vizionare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vizionare

Ma poate ajuta cineva cu un model de contract de vizionare, as dori sa-mi fac o idee si nu as vrea sa ajung la mediere sau in instanta cu vreo agentie imobiliara . În principiu as dorii sa stiu de ce sa ma feresc. Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 18 August 2011
ContSters177731, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 15:02, 20 August 2011
primul pas este sa citesti cu atentie ce-ti pun in fata cei de la agentia imobiliara si sa nu semnezi nimic pana nu stii exact ce scrie in contract. regula de aur este: nu semnezi nu platesti.
sa fiti atent la ce obligatii aveti inserate in acel contract. in rest, nu e nicio problema.
va multumesc! In princpiu am inteles ca neatentia si increderea se platesc!
Plus ca nu e obligatoriu sa apelati la o agentie imobiliara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vizionare agentie imobiliara starcopit starcopit Doresc sa cumpar o locuinta, probabil prin intermedierea unei Agentii imobiliare. Deoarece agentii imobiliari practica sistemul semnarii unui document numit ... (vezi toată discuția)
Omitere inmanare copie la anexa contract GeorgeA8 GeorgeA8 Buna ziua! Recent am contactat o agentie imobiliara in vederea achizitionarii unui imobil. La unica intalnire cu ei (au venit doi agenti) am semnat anumite ... (vezi toată discuția)
Care este data finalizarii unu contract de vanzare-cumparare cu rest de plata? alexberi alexberi Buna ziua, Am un Contract de Vanzare-Cumparare semnat pe 3 Aprilie 2009, avant stipulat un rest de plata la date de 23 Aprilie 2009. As vrea sa stiu care ... (vezi toată discuția)