avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preavizul conform noului cod 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preavizul conform noului cod 2011

buna ziua.as dori sa aplez la dvs cu o problema.mi-am prezentat demisia in data de 19 iulie iar preavizul meu avea sa se termine in data de 16 august respectandu-se cele 20 de zile lucratoare doar ca sambetele si duminicile erau zile lucratoare pt mn deoarece am lucrat conform unui program de hypermarket.cu toate astea am respectat preavizul si in ultimle 5 zile de preaviz am avut concediu medical in regim de urgenta si nu m-am prezentat la inventarul din ultima zi.care sunt consecintele tinand cont de faptul ca era gestiune comuna si eram incadrata in post ca lucrator comercial.tin sa mentinez faptul ca nu mi-am primit banii si nu mi sa comunicat vreo lipsa la inventar.detin 3 foi de pontaj cu semnatura mea falsificata de catre angajatori,o planificare de concediu falsa,si alte informatii care sunt in dezavantajul firmei.o zi buna si astept raspunsul dvs
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:33, 18 August 2011
Daca ati fost in concediu medical timp de 5 zile in perioada de preaviz, atunci acesta s-a prelungit cu durata concediului medoical , intrucat pe perioada c.m. a fost suspendat.

Daca nu v-ati primit banii pentru ultimele zile lucrate, vedeti daca s-a depasit data stabilita prin c.i.m pentru plata salariilor si daca da atunci depuneti o sesizare la ITM si/sau o actiune in instanta impotriva angajatorului.

Pentru acele falsuri puteti depune plangere penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical Bubik123 Bubik123 Bună seara am o nelămurire lucrez în ture de 12 cu 24 luna aceasta norma de lucru este de 160 ore eu am 108 ore lucrate pe pontaj și am 10 ... (vezi toată discuția)
Preaviz demisie Uca1283 Uca1283 Buna ziua! Mi-am dat demisia in data de 17.05, in contract sunt prevazute 15 zile de preaviz. Ma intereseaza cand ar fi ultima zi de preaviz avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Cm in zile de weekend Alexeelena Alexeelena Buna ziua, am avut CM de joi pana luni. Eram de servici si sambata si duminica Ce se intampla cu orele alea? Mai exact imi v a iesi norma orelor de lucru ? ... (vezi toată discuția)