avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... abuz
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

abuz

Buna zıua
1 va rog am o problema.am depus actele la emıgrari pt a obtıne al doılea permıs de rezıdenta sı am fost tratat ca un ultım ınfractor .mı a vorbit foarte urat o doamna care trebuıa sa mı ı a ıntervıul ımı spunea tot felul de ıntrebari cum ar fı de ce nu am facut cununıe la bıserıca,de ce nu am verigheta,si apoı tot ea spunea zau punea tot felul de ıntrebari care nu aveau relevanta
2 am adus tot ce poate dovedı ca locuım ımpreuna de la asoc de proprıetarı ,contract de casa,facturı pe numele sotiei s ea ımı vorbea f urat
3 ce pot sa fac ın sıtuatıa aceasta,voi merge si la ambasada Turca sa fac cunoscuta sıtuatia
Daca puteti ındrumati ma ce pot face ın situatia mentionata
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ment , utilizator 19:25, 18 August 2011
plangere, iar data viitoare luati-va un avocat cu dvs sau imputerniciti un avocat sa se ocupe de problemele dvs.
plangere
Va multumesc pentru raspuns sı daca este posıbil va rog sa mı lasatı o adresa de maıl sau un tel

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interdicție turcia Madalina230 Madalina230 Buna ziua Am fost prin turcia,în vacanță de 3 ori in 2019. Ultima dată am stat din 10.10.2019 pana pe data de 18.01.2020, pentru ca am aplicat pentru o ... (vezi toată discuția)
Procura pentru pasaport minor ginaolimpia ginaolimpia Buna ziua, eu sunt o mamica C.R.D.S (Turcia) si am dubla cetatenie.Am o fiica de 6 ani care are aceeasi situatie ca.a.mea. Eu sunt casatorita cu un cetatean ... (vezi toată discuția)
Inselaciune? andu86 andu86 am si eu o problema.am cumparat un telefon de la un prieten al unui coleg de servici, m-am intalnit cu el mi-a dat teefonul m-am uitat putin la el, i-am dat ... (vezi toată discuția)