avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Unde pot afla completarile si modificarile la Legea 51 ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Unde pot afla completarile si modificarile la Legea 51 privind securitatea nationala?

Salut colegi!
Unde gasesc legea nr 51 privind securitatea nationala updatata, ca am dat pe google repede si imi arata legea 51 asa cum era ea in 1991 asa ca as vrea sa gasesc o sursa din care sa o citesc cu tot cu adaugiri/modificari care sunt in vigoare acum, in 2011. S-o mai fi schimbat cate ceva in 20 ani cred :P
Ultima modificare: Joi, 18 August 2011
CostinGeorgescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: edina , utilizator 14:00, 21 August 2011
In programul meu legislativ, legea 51/1991 privind siguranta nationala a Romaniei apare ca fiind nemodificata, forma in vigoare fiind cea publicata in M.Of.163 din 7 august 1991.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie ptr cetateni romani cu domiciliul in israel mdamsa mdamsa Buna ziua Impreuna cu familia am emigrat in Israel inainte cu multi ani.Inainte cu aprox o luna am fost impreuna cu tata sa depunem dosarul de pensionare la ... (vezi toată discuția)
Esalonari-norme eugenilean eugenilean A aparut ordinul OMFP 1853/2011 privind procedura acordarii esalonarilor.Nu cred ca a aparut in M.Of. Daca cineva doreste, il pot trimite pe mail.Adesa mea ... (vezi toată discuția)
Este legal ordinul autoritatii nationale penru cetatenie nr.51/p din 02 06 2010? apleshca apleshca Buna ziua! Poate cineva sa-si expuna parerea referitor la urmatorul subiect. Conform Legii 21/1991 a cetateniei romane, in particular confrom art, 13 alin. 1 ... (vezi toată discuția)