avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum imi recuperez salarul?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum imi recuperez salarul?

Buna,mentionez ca am lucrat intr-un magazin alimentar 5 saptamani in aceste 5 saptamani nu am semnat nici un contract de munca iar nici analizele medicale nu le-am facut,sefa mea imi spunea ca contract de munca am doar ca trebuie sa mi-l de-a la semnat,bun eu salarul tot mi l-am cerut dar nimic tot imi spunea ca acum merge prost si nu are tot asa zilnic de 1 saptamana incoace,eu in urma cu 1 zi i-am pus cheia jos si am plecat desi ea imi spunea ca trebuie sa stau in preaviz 15 zile,acum intrebarea mea este cum as putea eu sa imi mai recuperez salariul? ce proceduri as putea face asupra ei? va multumesc
Cel mai recent răspuns: melyszekely , utilizator 21:15, 18 August 2011
Am inteles.Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez ca sa-mi primesc drepturile salariale? iulia-lucia iulia-lucia am lucrat timp de 6 luni la un magazin, am avut un contract de munca in primele 3 luni semnat( dar al doilea contract nu l-am semnat ci a fost atasata ultima ... (vezi toată discuția)
Salariu neplatit Lary_13 Lary_13 Sunt in preaviz din 1 mai - 1 iunie, dar nu am primit lichidarea pt luna aprilie, desi am lucrat toata luna. Cand ar trebui sa primesc acesti bani, nu ar fi ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de furt si neplata salariu radoo27 radoo27 Buna ziua. am lucrat pentru o persoana cu trei firme ca unic angajat din 15. 09.2016 pana duminica 18.12.2016. In ziua de duminica 18.12.2016 am fost rugat sa ... (vezi toată discuția)