Am tinut in chirie la mine in apartament 2 persoane, 1 a plecat neanuntat iar pe celalalt l-am dat eu afara fiindca nu a achitat intretinerea si alte facturi pe cateva luni. Lucrurile lui sunt la mine in apartament si i-am zis ca nu ii le dau pana nu plateste toate cheltuielile...
Nu aveam incheiat nici un fel de contract.
Acuma ma ameninta ca depune plangere la politie ca nu vreau sa ii restitui bunurile si ca ma declara pentru evaziune fiscala...
Eu pot face ceva pentru a-mi recupera banii pe cheltuieli s-au am ramas cu ceva bani in minus si trebuie sa ii restitui bunurile?
Va multumesc!
dumneavoastra ati incercat sa ocoliti legea si ati inchiriat fara forme legale apartamentul, fapt ce a dus in mod inevitabil la sicanarea dv de catre fostul locator. opinia mea este sa-i restituiti bunurile iar pe viitor sa faceti toate formele legale pentru a nu mai exista astfel de neplaceri
ati gresit ca nu ati incheiat contract de inchiriere. dvs nu puteti beneficia de un drept de retentie privind bunurile chiriasilor. indicat e sa ii restituiti lucrurile si sa suportati facturile lor restante.