avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa medicala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa medicala

cat timp este valabila fisa medicala pt angajare? daca am facut analizele cu data de azi, iar angajarea se va face doar peste 10 zile, atunci trebuie sa refac analizele? este adevarat ca fisa medicala trebuie sa fie cu o data calendaristica anterioara datei de angajare? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: vasilescu costel , utilizator 10:38, 22 August 2011
Fisa medicala pentru angajare este valabila 6 luni.
Fisa medicala cu analizele respective se face dupa ce sunteti acceptati pentru angajare, inainte de a intra in perioada de proba de 90 zile pentru functiile de executie respectiv 120 zile pentru functiile de conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba pensionar tudorache_anca2000 tudorache_anca2000 ce perioada de proba are un pensionar angajat cu 4 ore ,durata nedeterminata?multumesc! (vezi toată discuția)
Director economic angajat cu 2 ore Marinescu_And Marinescu_And As dori si eu sa stiu cat este perioada de proba pt. directorul economic angajat cu 2 ore la o intreprindere individuala si cat este perioada de preaviz in ... (vezi toată discuția)
Incetare contract individual de munca Marinescu_And Marinescu_And Buna seara! As dori sa va intreb si eu 2 chestii, daca ma puteti ajuta: 1) cat este perioada de proba la angajati (functii de executie) si daca este ... (vezi toată discuția)