avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Legislatia italiana
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Legislatia italiana

ma aflu in vacanta in italia,mi s-a retinut masina ca am refuzat sa platesc o amenda pentru lipsa stergatoare,nu am semnat proces verbal,ce pot sa fac?cum contest procesul verbal?
Pai de ce nu ati platit amenda? Contestarea procesului verbal se face in instanta si dureaza destul de mult. Contactati un avocat din Italia.
Pai daca nu ati semnat PV ce veti contesta? Asa se intampla cand incercam sa ne comportam in alte tari ca la noi in Romania. Daca ati refuzat sa platiti amenda acum platiti avocatul din Italia. Cred ca e un pic mai scump decat amenda, nu?
Zi mersi ca nu te-a retinut si pe tine pentru indentisicare Fratilor Nu va comportati in afara tari ca la noi acasa Nu e de joaca Ori cum acuma te costa mai mult: PV plus parcarea plus transportu cu platforma. Fati nu calcul fata de un stergator pe care tot va trebui sa-l cumperi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa nu platesc o amenda Pasararu Pasararu Introdu continut întrebareAm primit o amenda pentru un presupus scandal.Nu am fost de față la întocmirea procesului verbal și nu am semnat nimic.Martorul ... (vezi toată discuția)
Amenda stationare/oprire interzisa intr un loc nemarcat ca oprire ... _stefan _stefan Amenda stationare/oprire interzisa intr un loc nemarcat ca oprire interzisa Buna ziua am primit amenda cu proces verbal la stergator ca am parcat pe ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu semnez un proces verbal de contravenție Costel033 Costel033 Buna ziua Am fost oprit de un echipaj de poliție pe motiv că am trecut pe roșu (desi nu a fost asa). Mi s-a explicat pentru ce am fost oprit , am negat , ... (vezi toată discuția)