am in orasul PITESTI un teren care l-am dobandit prin cumparare de la Bunica si care a fost incadrat la Curti /constructii La impunere pentru impozit am stabilit cu cei de la primarie sa platesc impozit ca teren agricol deoarece pe el nu pot construii locuinta deoarece este traversat de 2 linii de inalta tensiune 10000 V,urmand ca atunci cand se va putea construi sa modific .In 2006 am obtinut autorizatie de constructie pentru o ANEXA GOSPODAREASCA fara fundatie ,din lemn (fara bransare la CEZ) Anul acesta m-am dus sa fac impunerea pentru ANEXA .Cand a luat decizia deimpunere am constatat ca terenul a fost scos din categoria de teren agricol si bagat la Curti/constructii si cu o impozitare din 2006 cu penalizarii .
Este corect ca a facut primaria
o zi buna
terenurile din intravilan pot fi agricole sau pentru constructii la impozitare tinandu-se cont doar de zona in care sunt situate si nu ar trebui sa platiti in plus.
Impunerea ar fi nelegala in ipoteza in care terenul este prevazut in PUG ca fiind intravilan si ati fi impozitat ca pentru teren agricol extravilan...
In 2006 am obtinut autorizatie de constructie pentru o Anexa Gospodareasca .
Intrbare :
se poate acorda autorizatie de constructie daca terenul nu este incadrat la teren cu constructii?
Deci cred ca acum cand am facut impunerea au observat neregula si au modificat incadrarea ,dar ma si taxat din urma la impozit ,acordandu-mi si penelizari majorari si accesorii .
la acordarea autorizatiei primaria nu trebuia sa verifice incadrarea terenului
o zi buna