avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Se poate incheia un acord de asociere intre o primarie ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Se poate incheia un acord de asociere intre o primarie si consiliul local?

se poate incheia un acord de asociere intre o primarie si consiliul local din aceiasi localitate ??
acordul se incheie pentru promovarea unor lucrari de investitii
multumesc
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 05:03, 27 August 2011
Pai nu prea e de ce sa se faca acest acord, primaria ne actionand in acest caz ca o entitate distincta, autonoma. In final, primaria nu trebuie sa se intoarca la Consiliul Local sa-i aprobe tot ce tine de acele lucrari?
este imposibil, si oricum....e fara sens.
intr-o uat, consiliul local este autoritatea deliberativa, iar primaria, este o structura functionala , cu activitate permanenta, care duce la indeplinire hotararile consiliului local. :)
asa cred si eu, dar cel mai tare ca primaria doreste acord de asociere pentru un proiect de investiti si cu un serviciu din cadrul primariei
multumesc de colaborare
Poate ca pana sa fie privit ca un "acord de asociere", e o obligatie de serviciu a celor din acel serviciu al primariei? Poate ca vor trebui sa contrasemneze si ei acele documentatii pentru a demara acele investitii?
bag sama ca pana amu, petrecaretii aia din cadrul primariei, n-or citit niciodata capitolul " instititutiile, serviciile publice de interes local si aparatul de specialitate al primarului" din legea nr. 215/2001.... ori poate le-or citit si n-or inteles nimica....:)
ar veni ceva de genul, ca io fac o asociatie intre creierul meu, si mana mea dreapta.:)

Alte discuții în legătură

Semnare proiect hotarare consiliu local Viviana Savulescu Viviana Savulescu proiectele de hotarare intr-o primarie se semneaza si de secretar, sau numai de cel care le initiaza? (vezi toată discuția)
Secretarul u.a.t. poate reprezenta primaria&consiliul local in instanta? cri_secret_ina cri_secret_ina Am o mare nelamurire! Secretarul u.a.t poate reprezenta primaria sau consiliul local in instanta? In ce conditii? (vezi toată discuția)
Primarul poate lua decizii fara consultarea consiliului local? 28lacra 28lacra Buna ziua! Primarul, fara a instiinta consiliul local in prealabil, are voie sa decida, de unul singur, pentru a da in folosinta o incapere a primariei unei ... (vezi toată discuția)