avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzari terenuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzari terenuri

Salut, sunt Cristi si am o intrebare pentru voi.Am detinut impreuna cu sora mea un teren, pe care l-am vandut.Urma sa impartim suma provenita din vanzare in doua.Am convenit cu sora mea si cu sotul ei ca partea cuvenita mie sa o primesc la incheierea tranzactiei.Tranzactia s-a incheiat la 1 august 2010.Nici pana azi n-am primit un leu. INTREBARE:"ce sanse am sa-mi recuperez banii cuveniti?Cui trebuie sa ma adresez si ce lege (daca exista) ma sprijina?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:16, 20 August 2011
Stati ca nu inteleg ceva...la incheierea tranzactiei, cand s-a platit pretul, nu ati fost prezent?
Ba da , dar numai la semnarea actelor, platitorul mai avand de dat o suma mica.Urma ca ei sa mearga la banca sa retraga diferenta si sa vina acasa la mine sa o aduca.
Oare cum l-ati detinut?Ca sa stim?Apoi la vanzare trebuia sa va dati si dv consimtamantul!Cumparatorul nu poate primi proprietataea devalmasa,decat de la TOTI proprietarii!
Veti deschide actiune penala impotriva familiei cumantului dv!La politie se depune sesizare
de inselaciune si lipsire ilegala de bunuri:fight:
Terenul a fost mostenit de la parinti,este cuprins in actul de mostenire,am fost de acord sa-l vindem, numai ca eu nu mi-am primit partea.Parca as fi in Morometii.........."ce vreai ma, daca n-am.Nu mai am,na!.........." Va rog sa-mi spuneti care este cea mai rapida,eficienta si ieftina solutie sa-mi rezolv necazul. Va multumesc!
Ii intentati proces cumnatului dvs asta eeste solutia, care nu este foarte rapida, poate va intelegeti totusi cu el si vi I da far a proces..

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate magico magico Am o casa impreuna cu sora de la bunici care au murit ,obtinuta prin contract de vanzare cumparare cu banii primiti ,dar pe pamantul care il aveau la rol nu ... (vezi toată discuția)
Succesiune deschisa sau nedeschisa? Doncean Doncean Doi parinti au in comun imobile. Dupa decesul unuia dintre soti, celalalt nu declara decat partial avutia in certificatul de mostenitor. Succesorul asteapta ... (vezi toată discuția)
Poate notarul obiecta la valoarea unuei tranzactii de vanzare-cumparare ? atitirisca atitirisca Buna ziua, Tatal meu impreuna cu cei 3 frati ai lui au mostenit un teren de la parinti. Tata si inca un frate au cumparate(prin chitanta de mana, in ideea ... (vezi toată discuția)