avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... model avertisment
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

model avertisment

Buna ziua,
Am nevoie de un avertisment (in calitate de angajator) pentru un angajat care a consumat bauturi alcoolice in timpul serviciului ,in mod repetat.
Cel mai recent răspuns: mirelatene , utilizator 13:29, 19 August 2011
Referatul de sesizare a abaterii disciplinare

n atenia d-lui ____________________, Director general

REFERAT

Subsemnatul ________________________, angajat pe postul de _____________ al societii, am ntocmit prezentul referat, prin care v informez c salariatul___________________, angajat pe postul de _______________ al societii, a svrit urmtoarele: .................................................
Fa de cele prezentate mai sus, v rog s dispunei msurile necesare.

Data Semntura

Decizia de sanctionare cu avertisment scris

DECIZIA NR. _______/________________

n temeiul prevederilor art. 248 alin. 1 lit. a, precum i a art. 252 din Codul muncii, avnd n vedere:
- referatul d-lui ________________, angajat pe postul de ___________, din care reiese svrirea de ctre salariatul _____________ a urmtoarei(lor) fapte: ________________________________________________________________,
- nclcarea, prin svrirea faptei de mai sus, a prevederilor ___________ din statutul de personal, regulamentul intern, contractul colectiv de munc aplicabil;

directorul general al societii, dl. _______________________,

DECIDE:
1. Se sancioneaz cu avertisment scris d-l _______________________, angajat pe postul de ____________, incepand cu data de ..........

2. Decizia va fi comunicat celui n cauz n termen de cel mult 5 zile de la data emiterii i produce efecte de la data comunicrii.
Comunicarea se va preda personal salariatului, cu semntur de primire, ori, n caz de refuz al primirii, prin scrisoare recomandat, la domiciliul sau reedina comunicat de acesta.

3. Prezenta decizie poate fi contestat n termen de 30 de zile calendaristice de la data comunicrii la Tribunalul ________ – Secia Litigii de Munc.

Director general,
Buna ziua, am un model de referat avertisment, daca va ajuta, il postez la documente utile, il gasiti acolo. Este intitulat referat avertisment model. Sper sa va puteti inspira macar!:D
Observ ca in acelasi timp freeelis a fost pe faza, asadar nu mai are rost sa incarc documentul!
Ultima modificare: Vineri, 19 August 2011
bmgabriela, utilizator
V-a multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere cim- comisie disciplina alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua Am un salariat caruia i s-a intocmit referat, in urma referatului convocarea. Maine are loc comisia de disciplina in urma caruia s ei-a ... (vezi toată discuția)
Avertisment scris mgeorgiana mgeorgiana Buna ziua, As dori sa imi dati si mie un model de avertisment scris, pentru neindeplinirea sarcinilor de serviciu. Se face intai un referat de catre cel ... (vezi toată discuția)
Fisa de post nicoletatrenea nicoletatrenea buna ziua ma puteti ajuta cu o fisa de post pentru 122310 Sef sectie productie, exploatare, intretinere, reparatii in constructii si lucrari publice va ... (vezi toată discuția)