avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... declaratia112 aceeasi adresa de email la 2 firme ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

declaratia112 aceeasi adresa de email la 2 firme diferite

ce se intampla daca am dat aceeasi adresa de email la 2 firme diferite? La o firma am reusit sa depun declaratia,iar la cealalta nu am reusit. Specific ca la nici una nu mi-a venit email de confirmare de la finante. Exista posibilitatea ca sa nu-mi valideze semnatura electronica la ce-a de-a 2 -a firma pentru ca are aceasi adresa de email? AM depus in 16 la ghiseu 150, trebuia deja sa ma lase sa pot depune
Cel mai recent răspuns: printzesa18 , utilizator 15:51, 19 August 2011
Nu are legatura adresa de e-mail, este logic ca ati pus aceeasi adresa pentru ca , o singura persoana poate depune declaratiile a n firme iar adresa este a persoanei.Trebuie sa primiti raspuns de la MF ca sa puteti transmite, cel putin asa s-a intamplat in cazul meu.
problema e ca la fost cu alta firma in17 si aia amputut-o depune iar cu care am fost in 16 nu ma lasa. Ideea e ca e aceeasi adresa de email dar persoane diferite care depun declaratia. Sper sa nu fie nici o problema. Ai idee daca se pot depune la ghiseu in Timis (pt orice eventualitate)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinnoire semnatura electronica OANA GHEORGHE OANA GHEORGHE Buna ziua, In momentul reinnoirii semnaturii electronice este necesara si crearea, respectiv inregistrarea unei noi adrese de email? Am depus astazi pe ... (vezi toată discuția)
Anaf rambursare tva extern loredanatenea loredanatenea Buna seara! A intalnit cineva eroarea \\"EROARE !!! Procesul de validare al certificatului a generat o eroare. Transmiteti un email la adresa ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica sneferu1st sneferu1st Salut! Se pot depune declaratiile de un expert contabil care are semnatura electronica fara ca eu sa-i fac semnatura electronica? Momentan nu sunt in tara si ... (vezi toată discuția)