avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita girant
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita girant

Buna ziua. Acum 2 ani am girat cu un autoturism al societatii in care am calitatea de asociat unic si administrator, cumnatului meu care a imprumutat o suma de bani de la un prieten. Acesta ia restituit banii fara nici o dovada in scris iar acum m-am trezit cu o executare silita a masinii. Ce putem face in acest caz si dac ii pot cesiona cumnatului meu firma in aceasta situatie cu tot cu masina si cu tot cu documentul notarial pe care l-am facut acum 2 ani? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: xela2you , utilizator 17:49, 19 August 2011
cesiunea poate fi facuta, pentru ca bunurile sunt transmise cu tot cu sarcinile ce le greveaza.
In legatura cu executarea silita, daca se poate dovedi efectuarea platii, poate fi facuta contestatie la executare.
Astazi am primit hartiile de executare si acolo se specifica "o zi" pentru returnarea sumei. Asta inseamna ca maine vine dupa masina, luni dimineata e tarziu dac depun contestatia?
Aveti termen 15 zile de la primirea comunicarii. Faceti in asa fel incat sa nu gaseasca masina, parcati-o in alta parte ca sa nu poata fi sechestrata.
Jocandi Causa a scris:

Aveti termen 15 zile de la primirea comunicarii. Faceti in asa fel incat sa nu gaseasca masina, parcati-o in alta parte ca sa nu poata fi sechestrata.

o masina fara numere nu poate fi identificata...si nici abuzata..
deci............:D

Dar o plangere penala as putea face? am martori pe sora si cumnatul meu ca i-a fost restituita suma iar acum practic o cere din nou..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa construita pe teren fara act de proprietate prostimea prostimea Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Pe scurt situatie e cam asa. Cumnatul meu a promis ca le construieste o casa in valoare de 800 milioane parintilor ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu in urma executarii silite parintily parintily Buna ziua, Doresc sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: Sora mea a girat pe cineva, in urma cu cativa ani, pentru ca acesta sa obtina un ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit irina_p irina_p Buna ziua, as dori un raspuns la situatia in care se afla sora mea. Sora mea si cumnatul meu au facut un imprumut la nabca in 2007 apoi au plecat in ... (vezi toată discuția)