avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... filmare camera ascunsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

filmare camera ascunsa

buna ziua,

as dori sa stiu daca se considera infractiune inregistrarea cu o camera ascunsa a unei convorbiri/activitati, in locuinta proprie, intre persoana ce detine locuinta si o alta persoana straina, in cazul in care aceasta inregistrare poate aduce prejudicii persoanei straine?

Multumesc frumos

O zi buna
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 16:18, 19 August 2011
Depinde cum este folosita inregistrarea.
de exemplu: sotia are o aventura cu un barbat - in locuinta barbatului. Barbatul respectiv inregistreaza cele intamplate si trimite inregistrarea sotului femeii.
Santajul nu este unul din motive pentru aceasta actiune.
Poate fi considerata aceasta actiune ca si infractiune (amantul poate fi acuzat? si daca da de ce anume?).
Definiti scopul acestei actiuni. De ce a filmat si de ce a trimis?
Informarea sotului nu este o cauza licita de inregistrare.:O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camera ascunsa in institutii bancare ContSters351466 ContSters351466 Inregistrarea audio-video(camera ascunsa) de catre o companie in institutii bancare constituie o infractiune? Inregistrarile nu vor fi facute publice, sunt ... (vezi toată discuția)
Amenintari alexab alexab Pe scurt, sunt o femeie sedusa de un barbat casatorit, fara sa stiu starea lui maritala. Cand am aflat ca e casatorit si ca mai avea si alte amante, m-am ... (vezi toată discuția)
Hartuire camere de supraveghere irina1981 irina1981 BUNA ZIUA! MA POATE AJUTA SI PE MINE CINEVA CU UN SFAT? Un vecin de-al meu si-a montat camere de supraveghere anul trecut 2015, in septembrie, de atunci una ... (vezi toată discuția)