avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recurs

Cred ca nu o sa mai inchei acest subiect al disponibilizarii, Sper surprinderea mea , astazi am primit citatie de la curtea de apel cu recurs facut de angajator.Cum am explicat si in celalat subiect am fost incadrata dar in acelasi timp si reangazaja si disponibilizata din nou.Acum sant foarte nedumerita cu acest recurs. Daca o sa cistig si recursul care dintre hotariri este valabila, ei au pus in aplicare pe cea de la tribunal, si daca este valabila si irevocabila cea de la curtea de apel ar trebui sa reintegreze din nou?:O Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:53, 20 August 2011
Sunt doua posibilitati:
1) daca este admis recursul angajatorului, cauza este retinuta spre rejudecare de catre Curtea de Apel si casata hotararea de fond, atunci va capata caracter de irevocabilitate si deci va ramane in picioare Decizia pronuntata de catre instanta superioara(Curtea De Apel Bacau);
2) Daca va fi respins recursul angajatorului atunci, castigul dvs de la fond va capata caracter de irevocabilitate, si teoretic nu mai are ce sa va faca, mergeti apoi la un executor judecatoresc si puneti titlul judecatoresc(sentinta de la fond cu mentiunea din recurs) in executare silita pentru recuperarea sumelor statornicite prin hotararea judecatoreasca.

Cu respect,

Vasile BUTUCARU
Daca au pus in executarea hotararea judecatoreasca, atunci nu vad rostul recursului ... ? ... daca castigati la curtea de apel nu mai au cum sa va reintegreze din nou , intrucat au dispus aceasta dupa ce ati castigat la Tribunal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca pt conflict de munca ContSters205948 ContSters205948 CIND OBTIN HOTARIREA JUDECATOREASCA IN INSTANTA SI ANGAJATORUL NU IMI DA BANII PE BAZA HOTARIRII CE FAC IN FINAL MA JUDEC CU EL IN FINAL. (vezi toată discuția)
Cai de atac adinutza.2008 adinutza.2008 Am un dosar pe rol - litigii de munca - drepturi banest in care eu sunt reclamantul. Pana acum am castigat de doua ori in instanta insa cealalta parte a facut ... (vezi toată discuția)
Recurs respins hotarare definitiva si irevocabila craciun jean craciun jean Am nevoie de o lamurire. Acum aproximativ trei luni de zile am castigat in prima instanta un litigiu de munca si apoi am legalizat sentinta civila la tribunal ... (vezi toată discuția)