avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme legate de Noul Revisal 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme legate de Noul Revisal 2011

Inainte foloseam revisalul din programul Saga de salarii, acum vreau sa folosesc Noul Revisal 5.0.6. Intrebarea mea este daca introduc de mana toti salariatii bag toate actele aditionale la contract sau numai ultimul? Cei incetati ii mai introduc?
Si unde se trec actele aditionale in programul respectiv? imi este foarte greu sa inteleg acest program si HG 500.
Iar o alta intrebare ar fi cel legat de sporuri. La firma noastra se da un spor de weekend de 5% dar normal ca nu este periodic la fel, deci il trec sau nu cu atat mai mult ca programul cere suma exacta
Cel mai recent răspuns: draganmariana , utilizator 08:38, 23 August 2011
Nu mai aveti de ce sa-i mai introduceti pe cei incetati pana la 01.08.2011 , acestia sunt transmisi prin vechea versiune ..
Da, am inteles si multumesc frumos pentru mesaj. Dar cum fac cu cei care sunt in activitate ,le introduc ultimul act aditional sau tot ce au in urma de la inceptul angajarii?
La cei transmisi deja prin vechea versiune , le transmiteti numai salariile si sporurile .. intrucat celelalte elemente ale c.i.m. daca s-au modificat banuiesc ca au fost transmise.
Multumesc mult, au fost transmise , si eu cred la fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trensmitere revisal magnectical magnectical Buna ziua. Cred ca am o problema cu revisalul nou. Am transmis la ITM contractele active si suspendate preluate prin versiunea 5.0.6., la inceputul lunii ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din concediu crestere copil padicam padicam Buna ziua! Legat de noul revisal,este mentionat faptul ca,la preluare date din vechiul revisal,se preiau automat contractele active si contractele suspendate. ... (vezi toată discuția)
Revisal Eva_56 Eva_56 Suntem ONG si avem un salariat care pina in prezent avea cartea de munca si CIM cu toate aditionalele la ITM. Ce obligatii avem in prezent. Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)