avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare bani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare bani

Buna ziua,
Am avut un apartament de 2 camere, am luat bani cu camata 10 000-euro , asa zisul meu prieten s-a oferit sa ma "ajute" ca sa nu pierd casa. A luat 21000 euro din banca (apartamentul valora 33 000 euro) i-a dat celui cu camata 10000, a ramas cu 11000 euro pe care i-a papat , apartamentul trecand pe numele lui.A vandut si apartamentul , a cumparat o casa dupa ce a achitat datoria in banca de 21000 euro (apartamentul l-a vandut cu 34000 euro), restul i-a dat avans la noua casa( 10 000 euro) si pe restul i-a papat din nou. Noi traim in concubinaj de 6 ani.
El cand i se pune pata ma da afara, Intrebarea mea este: Mai pot sa recuperez ceva din banii mei de pe apartament?:sorry:
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:46, 20 August 2011
Dupa atitea combinatii nu aveti decit un drept de creanta ca bun coachizat al noului imobil, respectiv o cota parte din avans si ce se plateste in continuare la ultimul imobil, insa putetio sa demonstrati contribuita dv. mult mai mare ca a prietenului la dobinirea acestui din umra imobil
Cum a trecut apartamentul pe numele lui ? Cine i l-a vandut, dvs sau camatarul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de imprumut fara garantii,abuz de incredere sau inselaciune? addy addy Am si eu o problema pt care v-as multumi din suflet daca m-ati ajuta cu niste informatii:Un prieten f bun a imprumutat suma de 10000 euro de la o cunostinta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. eu si cu sotia mea ne-am despartit de curand. avem ... FlagellumDei FlagellumDei Buna Ziua. Eu si cu sotia mea ne-am despartit de curand. Avem un apartament, cumparat prin credit bancar in urma cu 12 ani, al carui proprietar suntem amandoi. ... (vezi toată discuția)
Executare silita banca sofyaamber sofyaamber Buna ziua, In cazul in care la aceasi banca exista doua credite pe numele aceleiasi persoane , unul de refinantare a unui alt credit (care a fost la alta ... (vezi toată discuția)