avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Constructorul nu are actele pe apartament
Discuție deschisă în Executare silită

Constructorul nu are actele pe apartament

Buna,

Am contractat un apartament care nici dupa aproape 3 ani de la data de predare scrisa in contract nu mi-a fost predat (blocul este gata insa lipsesc anumite acte).
Eu pana acum nu am dat constructorul in judecata si as vrea sa stiu daca exista o perioada de prescriptie dupa care pierd dreptul de a da constructorul in judecata (pt a recupera avansul sau pt a prelua apartamentul, etc...).
Imi poate da cineva mai multe detalii?
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: edina , utilizator 21:04, 20 August 2011
In primul rand, cititi cu atentie contractul pe care l-ati incheiat. Raspunsul specific il gasiti acolo, in clauzele contractuale pe care le-ati negociat. Stabiliti care sunt obligatiile si raspunderea constructorului conform contractului, vedeti cand ati avut ultima corespondenta scrisa cu el si reveniti cu amanunte pentru ca cineva sa va poata da un raspuns competent.Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract pentru imobil in faza de proiect acremene acremene Buna am nevoie de un sfat... In Decembrie 2007 am platit un avans de 40000 Euro pentru un apartament care trebuia predat pe data de 1 August 2008, urmand sa ... (vezi toată discuția)
Probleme constructor - nepredarea apartamentului la timp mmer mmer Buna ziua, Am urmatoarea problema: am incheiat un antecontract pentru un apartament dintr-un bloc in faza in care era la rosu. In antecontract se prevede ca ... (vezi toată discuția)
Avans apartament kotelvero kotelvero Am platit 1000 de euro avans la un apartament prin care constructorul se angajeaza sa ni-l retina pana cand ii gata. Apartamentul ii gata conform precontract ... (vezi toată discuția)