avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Buna ziua,spuneti-mi si mie va rog cind se poate spune despre unul dintre soti ca si-a parasit domiciliul??sotul meu e plecat de acasa de aproape doi ani am un copil de 7 ani si as vrea s-a divortez.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 17:57, 20 August 2011
MAI GANDITI-VA TOTUSI, ESTE VORBA SI DESPRE UN COPIL MINOR, ATUNCI CAND NE CASATORIM ACCEPTAM EVENTUALITATEA EXISTENTEI REALE A COMPROMISULUI.

daca va trimite bani pentru copil situatia se schimba, ar trebui sa-i mai acordati o sanSA.
butucaru a scris:
ATUNCI CAND NE CASATORIM ACCEPTAM EVENTUALITATEA EXISTENTEI REALE A COMPROMISULUI.
daca va trimite bani pentru copil situatia se schimba, ar trebui sa-i mai acordati o sanSA.

Asa domnule consilier...trebuie sa facem compromisuri? De ce am face?

Stimata doamna daca sotul Dvs. a parasit domiciluil conjugal de 2 ani, eu cred ca nu mai exista sanse reale de impacare, nici macar de dragul copilasului. Iar peste ani, in eventualitatea in care acceptati compromisul asa cum ati fost sfatuita mai sus s-ar putea sa va para rau. Decizia va apartine! :bow:

puteti sa divortati
MULTUMESC PTR MESAJ DIN PACTE CRED CA AVETI DREPTATE SI NU E PRIMA DATA CIND AJUNGEM IN SITUATIA ACEASTA NU SE PUNE PROBLEMA DE INCA O SANSA , A AVUT FFFF MULTE DAR ALCOOLUL ESTE MAI PUTERNIC DE CIT EL SI PTR BINELE COPILULUI CRED CA AR FI MAI BINE S-A DIVORTEZ. DAR NU STIU PREA MULTE DESPRE FELUL CUM SE PROCEDEAZA,MA PUTETI AJUTA??
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 August 2011
aryana2, utilizator
De ce sa nu incerce sa repare ceva in folosul copilului?

Credeti dvs ca intodeauna replica taioasa si masura radicala este solutia!

Intodeauna s-a demonstrat ca medierea si diplomatia sunt masuri urgente de remediere.

Cu toata stima

Alte discuții în legătură

Sfat înaintare divorț 04André27 04André27 Buna seara! Sunt căsătorită de 1 an,am o fetița cu soțul meu de aproape 2 ani. Din cauza neînțelegerilor am ales sa i spun sa ne separam. Nu a înțeles ... (vezi toată discuția)
Divort popan58 popan58 despartit de 10 ani,dupa o casatorie de 21 ani,un copil minor,unul student ,cu domicilii diferite,localitati diferite,in timpul casniciei * rufele* erau ... (vezi toată discuția)
Divort teresacostache teresacostache Buna ziua, sotul meu vrea sa divorteze de mine dupa 12 ani de casatorie si doi baieti de 5 si 6 ani. Din ambitii vrea sama desparta de copii dar si sa imi ... (vezi toată discuția)