avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... prima casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

prima casa

Buna ziua,
Am si eu o nelamurire legat de programul prima casa este adevarat ca nu poti trece pe contractul de vanzare cumparare o a doua persoana, daca o singura persoana contracta la banca creditul de prima casa?Mai explicit eu si prietenul meu ne dorim sa luam o casa prin programul prima casa, el a depus actele caci el are venitul mai mare, noi am vrea amandoi sa aparem pe contractul de vanzare cumparare , sa fim coproprietari, nu se poate asta? exista vreo baza legala?daca poate sa imi raspunda un notar sau avocat.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: edina , utilizator 18:43, 20 August 2011
Din pacate, dupa cum vi s-a spus, nu se poate. Casatoriti-va ori asteptati 5 ani ca sa va poata vinde o cota din apartament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract vanzare-cumpare Corina_c Corina_c Buna ziua, Am o nelamurire si pana acum nimeni nu a stiut sa imi spuna exact ce putem face. Impreuna cu prietenul meu luam un credit pt. Prima casa, el este ... (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate RoseDanielle RoseDanielle Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu o problema. Eu si prietenul meu ( viitor sot) vrem sa ne luam un apartament prin programul prima casa. Dar ... (vezi toată discuția)
Se poate modifica titlul de proprietate? diana123456 diana123456 Impreuna cu prietenul meu am cumparat un apartament prin programul prima casa 4. La anul dorim sa ne casatorim si deoarece nu am putut fi trecuti amandoi in ... (vezi toată discuția)