avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... restanta intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

restanta intretinere

am o vecina care are 7570 lei restanta la intretinere;ce pot face?
@adriantot
Se poate decide in comitetul executiv debransarea de la utilitati a restantierului, limitand astfel cresterea debitelor.

Va rog sa imi spuneti cum ar trebui procedat pentru debransare.
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 22 August 2011
LocatarB, utilizator
Sunt blocuri unde, de exemplu, instalatia de apa este construita pe casa scarii, mascata sau nu in gheuri. La fiecare etaj este o mica boxa cu apometrele apartamentelor de la etajul respectiv si cu robineti inaintea fiecarui apometru.
De acolo se poate opri apa si se poate sigila.
Este doar un exemplu. In fiecare asociatie sunt situatii diferite, instalatii diferite si se pot gasi solutii diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare de la apa curenta lirei11 lirei11 Buna ziua. Doresc sa stiu daca legal, comitetul executiv poate hotara debransarea de la apa curenta a unui apartament in care teoretic nu sta nimeni , ... (vezi toată discuția)
Stop utilitati SimonaBardea SimonaBardea Buna ziua! Avem un proprietar care are restanta la intretinere peste 2000 ron si locuieste la etajul 4 (ultimul etaj) si am vrea sa stim daca putem sa ii ... (vezi toată discuția)
O problema cu apa rece de la apa nova..... IonCristi79 IonCristi79 Buna ziua! Ma numesc Serbu Cristi locuiesc in Bucuresti sectorul 5. De ceva timp exista o problema la mine in bloc legata de apa rece de la Apa Nova. Avem ... (vezi toată discuția)