buna ziua tuturor. poate spune cineva cum se poate justifica o zi libera de la serviciu,in cazul in care esti citat la judecatorie ca si parte civila ?
Solicitati o adeverinta de la instanta de judecata prin care sa se certifice ca in data respectiva ,ati fost citat parte intr-un proces care a avut termen de judecata pe rolul instantei.
Poate fi considerata o invoire motivata pe baza adeverintei pe care o prezentati angajatorului.
Nu instanta redacteaza efectiv adeverinta,ci solicitantul inainteaza o cerere la Registratura instantei respective pt. eliberarea acestei adeverinte.
Poti primi citatie,dar poti sa nu te prezinti ,asa incat acesta nu constituie automat dovada prezentei .
Reclamant
nicoleta.23
Buna ziua.
Este obligata conducerea unei institutii sa ii acorde timp liber, unui salariat care a reclamat institutia, pentru a participa la proces in ... (vezi toată discuția)
Martor
bibi22
am fost martor la un accident rutier vara trecuta si am dat declaratie....si acum am primit citatie la tribunal p data de 16 mai si sincer nu mai tin minte ... (vezi toată discuția)