avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce art. CPP prevedere obligatia de a cita reclamantul
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce art. CPP prevedere obligatia de a cita reclamantul

In alta ordine de cuvinte, de fiecare data organul de cercetare penala ma citeaza in calitate de reclamant sa dau declaratie, cand in fapt plangerea penala este declaratia, si daca vin tot ce am de spus este "sustin plangerea" si semnez.

Care este art. din CPP care prevede aceste proceduri fiindca nu se poate sa stea lucrurile chiar asa, este aberant.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:21, 21 August 2011

Art. 175 C.proc.pen. Modul de citare
Chemarea unei persoane n faa organului de urmrire penal sau a instanei de judecat se face prin citaie scris. Citarea se poate face i prin not telefonic sau telegrafic.

Citaiile se nmneaz de ageni anume nsrcinai cu ndeplinirea acestei atribuii sau prin mijlocirea serviciului potal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare la politie. modalitati de citare . loredana9696 loredana9696 cum poate fi chemata o persoana la politie?prin telefon? NU ESTE VORBA DE O PROBLEMA PENALA.SE PARE CA ESTE VORBA DESPRE O JIGNIRE. (vezi toată discuția)
Plangere penala- citare prin telefon? ceciliaolar ceciliaolar am primit un telefon prin care mi s-a comunicat sa ma prezint la politie pentru o plangere penala facuta de fostul meu prieten sa ma prezint sau trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Mod de citare loredana96 loredana96 se poate chema invinuitul la politie, pentru a depune declaratie, prin telefon? (vezi toată discuția)