avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... se poate?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

se poate?

vreau sa cumpar un apartament in care stau cu chirie la stat ,pe contract sunt trecut eu sora si parintii care miau decedat.intrebarea este :daca sora mea(vitrega) e plecata din 1996 si nu mai tinem legatura de vreo zece ani incoace,cum pot eu sa dau de ea?din cate stiu daca face procura precum renunta la apartament nu se poate cumpara ,va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:27, 21 August 2011
Dvs sunteti chirias, sora dvs nu are la ce renunta din moment ce din 1996 este stabilita in alta Tara si numai sta in respectiva locuinta. Interesativa la locator care sunt conditiile si daca se poate cumpara apartamentul.
din relatarea dvs rezulta ca aveti calitatea de chirias in acel imobil. nu aveti nevoie de acordul sorei dvs pt a cumpara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu locuința Ghita Cristina Ghita Cristina Bună ziua . Eu si sotul meu suntem căsătoriți de 13 ani. Avem doi copii în vârstă de 10 și respectiv 6 ani. In toți acești ani am locuit în ... (vezi toată discuția)
Cedare venituri din chirie Claudia Petrus Claudia Petrus Am un apartament proprietate personala care sta nefolosit. As vrea sa il inchiriez, dar de toate actele, drumurile la agentii imobiliare, circa financiara, ... (vezi toată discuția)
Evacuare iarna mariosms mariosms Buna seara, Am cumparat un apartament si acum ma judec pentru contestatia la evacuare pe care mi-a facut-o paratul. Problema ca ultimul termen il am in ... (vezi toată discuția)