avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie de maternitate si indemnizatie pentru CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie de maternitate si indemnizatie pentru CCC

daca muncesc de 2 ani dar cu 4 ore/zi (jumatate de norma),pot beneficia de concediu prenatal ,iar in caz ca e posibil ,daca vreau sa nasc pe al doilea copil la diferenta de 1 an sau 1an si jumatate ,se ia indemnizatie de cresterea copilului si ptr al doilea ?sau numai ptr primul?va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:26, 21 August 2011
Raspunsurile dunt afirmative la cele doua intrebar puse de dvs ,... prin urmare, veti benficia de concediu si indemnizatia de maternitate in cazul in care aveti un cim cu timp partial, precum si de indemnizatia pentru CCC in cazul celui de-al doilea copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical si indemnizatie crestere copil AltaMihaela AltaMihaela Buna ziua, Sunt insarcinata. Am o intreprindere individuala si realizez venituri ocazional. Dupa prima luna de sarcina mi-a incetat de drept CIM (norma ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pt. concediu de maternitate alexandraluiza alexandraluiza Buna ziua, Ma numesc Luiza. Sunt in prezent in concediu de crestere si ingrijire copil pana la varsta de 2 ani, mai exact copilul meu implineste 2 ani pe ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal imediat dupa cic sau prelungire cic? moniquesro moniquesro Buna ziua, as dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu situatia mea, sa stiu ce drepturi am. Sunt insacinata in luna a 8-a cu cel de-al doilea copil, ... (vezi toată discuția)