avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... stagiu-ajutor!
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

stagiu-ajutor!

buna ziua,
va rog sa ma indrumati ce tbuie sa fac;
Am depus dosarul de pensie -invaliditate personal,angajatorul mi-a eliberat adeverinta precum stagiu de cotizare este inclusiv ptr luna august,am mers pers la casa de pensii Buc (unde are sediu angajatorul),am obtinut adeverinta dar mai putin lunile iulie si august(depunerea declaratiilor se face pana-n 25),cei de la casa de pensii sunt total nemultumiti si tin dosarul pe loc,ar tbui sa astept dupa 25 sept sa se depuna declaratiile ptr august? ce pot face????
multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Constantin A. Z. Ciurel , Consilier juridic 00:19, 22 August 2011
Aveti nevoie de rabdare ! Veti primi prima pensie in noiembrie - decembrie a.c.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta cu stagiul de cotizare lala25 lala25 buna ziua, va rog sa ma lamuriti ref la stagiu de cotizare,am avut nevoie de adev de stagiu mi s-a eliberat dar mai putin luna iulie,este corect? adev imi ... (vezi toată discuția)
Cine intocmeste dosarul de pensie de invaliditate? radaber radaber buna ziua, 1.ptr depunerea unui dosar de pensie(invaliditate),angajatorul tbuie sa-l intocmeasca sau pers in cauza? 2.decizia medicala cu gradul aferent ... (vezi toată discuția)
Adeverinta privind certificarea stagiului de cotizare irinabob irinabob buna ziua,as dori si eu un model de adeverinta - stagiu cotizare ptr a o completa eu ca pers si sa o trimit la casa de pensii Buc,stiu ca sunt tip acolo dar nu ... (vezi toată discuția)