in ce situatie se pot cere daune morale??pentru abuz de incredere se por cere asemenea daune??pentru a beneficia de daune morale trebuie sa ma constitui parte civila??adica trebuie sa.l actionez in instanta pe respectivu?
Ce daune morale ati fi putut suferi in urma unui abuz de incredere?
Bineinteles ca trebuie sa ajungeti in instanta pt a putea cere orice fel de daune si sa va constituiti parte civila. Daunele morale nu se ofera pt o injusta imbogatire ci doar in momentul in care partea vatamata chiar a suferit in urma infractiunii.
Asadar, personal nu prea vad cum s-ar putea acorda aceste daune, dar fiecare speta difera.
este vb de utilaje si echipamente necesare ptr desfasurare de activitate comerciala,activitate ce nu am putut sa o desfasor deaorece echipamentele imprumutate nu mi.au fost inapoiate...cu toate ca pe respectiva firma am invitat.o la un mediator,refuza inapoierea lor..
Recuperare bunuri
crina67
buna ziua..am si eu o intrebare..intre mine ca administrator al unui srl si respectiv alt administrator de srl s.a semnat un contract de mina prin care ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere
nucusor
buna ziua....se intrunesc toate conditiile pentru infractiunea de abuz de incredere...bunurile se afla la persoana respectiva in urma unui contract de mina din ... (vezi toată discuția)