buna ziua..am si eu o intrebare..intre mine ca administrator al unui srl si respectiv alt administrator de srl s.a semnat un contract de mina prin care bunurile firmei(utilaje de productie,mese,vitrine frigorifice} se vor folosii de respectiva firma contra unei sume de bani lunar pina cind eu voi cere restituirea lor..acest lucru l.am facut,am cerut restituirea lor dupa 6 luni de folosinta ,timp in care nu am primit nici.un leu chirie dar respectivu refuza respectarea contractului si inapoierea bunurilor...am apelat la serviiciile unui mediator dar se refuza dialogu..am inteles ca respectiva fapta se incadreaza la abuz de incredere.eu am nevoie cit m.ai curind de utilaje nu am timp de pierdut prin tribunal..daca ma duc sa zicem cu vre.o patru persoane care sa ajute la transportul utilajelor adica sa le recuperez singur, bunurile care imi apartin de drept,pot fi acuzat de comiterea unei fapte ilegale?sau cum pot recupera un bun ce imi apartine si pot dovedii asta,facturi,martori.etc...multumesc
doar in instanta
daca va duceti cu 4 persoane sa le luati,100% vi se face plangere penala pentru mai multe acuzatii,asa incat veti spune ""mai bine stateam in banca mea""
sfatul meu
Daune morale
nucusor
in ce situatie se pot cere daune morale??pentru abuz de incredere se por cere asemenea daune??pentru a beneficia de daune morale trebuie sa ma constitui parte ... (vezi toată discuția)