avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce pot pati pentru presupusa insulta?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce pot pati pentru presupusa insulta?

buna ziua..sunt deranjat periodic de o anumita persoana cu care sunt in litigiu de vreo 3 luni pentru recuperare de bunuri,aseara find si suparat datorita meciului Romania..Franta..si putin piscat in momentu in care a sunat discutia a degenerat mi s.a vb urit am raspuns la fel..dimineata persoana respectiva a zis ca m.a inregistrat si imi va face plingere la politie pentru amenintare si insulte...ce as putea pati in cazul acesta??va multumesc
Cel mai recent răspuns: nucusor , utilizator 13:21, 7 Septembrie 2011
Inregistrarea facuta de respectivul nu este proba.
va multumesc.....imi pare rau ca mi.am iesit din fire si am fost nevoit sa vb urit,nu este genu meu de om...dar asta este..nu stiam ca sunt defapt provocat si respectivu doreste sa inregistreze discutia..doresc sa precizez ca am depus inpotriva respectivului o plingere penala pentru lovire dovedita prin certificat de la medicina legala cu 5 zile de ingrijire si martorii respectivi fapta comisa cu 18 zile in urma...si propabil asa intelege respectivu sa aplaneze situatia...prin provocari..
inregistrarile audio /video nu se accepta in procesul penal decat in anumite conditii, decise de cate instanta, altfel acestea sunt considerate probe preconstituite si nu se accepta in proces
Sfatul meu este sa va reconsiderati atitudinea fata de aceasta persoana.Din moment ce exista o plangere penala impotriva sa,va face tot posibilul sa va provoace pentru ca la randul sau sa va poata acuza.
va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instigare la infractiunea de lovire paraschivrares paraschivrares buna ziua , a-si dori sa aflu in ce articol se incadreaza si daca se incadreaza urmatorul fapt: Acum ceva timp in urma o persoana care o cunosc intr-un loc ... (vezi toată discuția)
Proba video in infractiuni Vienescu Vienescu Posed o inregistrare video cu sunet clar in care un individ isi lasa cainele sa ma atace si ma insulta tot el de multe ori. Pot face doua plingeri pentru doua ... (vezi toată discuția)
Daune morale nucusor nucusor in ce situatie se pot cere daune morale??pentru abuz de incredere se por cere asemenea daune??pentru a beneficia de daune morale trebuie sa ma constitui parte ... (vezi toată discuția)