avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proba video in infractiuni
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proba video in infractiuni

Posed o inregistrare video cu sunet clar in care un individ isi lasa cainele sa ma atace si ma insulta tot el de multe ori.
Pot face doua plingeri pentru doua infractiuni diferite, atacul cainelui si insulta?
Alte probe nu am insa inregistrarea e clara (atit audio si video), credeti ca poate incepe urmarirea penala? Cum sa pun inregistarea la dispozitia organelor? Pe internet ar merge sau doar pe un cd e acceptat? Sa fac plingerea la parchet sau la politie?
Va multumesc, nu am stiut ce sa citesc despre asta. Scuze pentru atitea intrebari.
Cel mai recent răspuns: pmanole , utilizator 17:55, 10 Februarie 2014
Depuneti plangerea si CD-ul la politie.
Cainele v-a muscat?
cu insulta nu o sa se intample nimic penal.
Nu cainele nu m-a muscat. INCA.
Am depus insa am o problema: pina vine politia ala intra in casa cu cainele. Poate fi amendat pe baza probei video? Azi am chemat echipaj, au venit in 20 de minute si ala deja intrase in casa. Si asa e in fiecare zi. Ce sa fac? Multumesc.
Pai...cum va intra in casa?
Nu este viol de domiciliu?
Aveti o infractiune mai clara in acest caz...

Daca va ameninta ca pune cainele pe dvs., in anumite circumstante poate fi vorba de infractiunea de amenintare.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Pai...cum va intra in casa?
Nu este viol de domiciliu?
Aveti o infractiune mai clara in acest caz...

Daca va ameninta ca pune cainele pe dvs., in anumite circumstante poate fi vorba de infractiunea de amenintare.

:))))) invinuitul intrase in casa lui ....nu in casa pers. vatamate....
lolll ce inteleg unii .... WTF???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare cu caine periculos ContSters362885 ContSters362885 Daca un om isi lasa intentionat de ani de zile cainele periculos Rotweiller liber pe spatiul comun si ma simt amenintata de prezenta acestui caine, am probe ca ... (vezi toată discuția)
Amenda apel 112-cum poate fi pusa la dispozitia instantei inregistrarea apelului meu Sever Simion Sever Simion Am fost atacat de un caine periculos si in timp ce cainele sarea pe mine stapanul nu facea nimic sa il cheme sau sa il ia de pe mine. Am sunat atunci la 112 ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu cu politia ,hartuire si amenintare lupudm lupudm buna ziua ma numesc dan lupu si am intrat intro incurcatura am adoptat un ciine si acesta a fugit.am anuntat asociatia si dupa aia.......... au venit in ... (vezi toată discuția)