avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită solicitare de punere in aplicare a hotararilor ...
Discuție deschisă în Executare silită

solicitare de punere in aplicare a hotararilor judecatoresti

Administratia Finantelor Publice a emis acte de executare pentru niste sume accesorii, iar instanta de judecata, prin decizii definitive si irevocabile, a anulat in parte actele de executare cu privire la acele sume.AFP mentine insa in continuare societatea in executare cu aceste sume si ma gandeam sa le trimit o adresa prin care sa le cer sa puna in aplicare hotararile judecatoresti respective. Nu prea imi iese formula de incheiere:" solicit instituţiei dvs. să pună în aplicare hotărârile
judecătoreşti sus-menţionate" e... uzual si suficient?
Cel mai recent răspuns: nitmar , utilizator 06:06, 23 August 2011
Va notificam, ca în conformitate cu Sentintele Civile anexate, sa sistati orice actine de executare a societatii noastre, in caz contrar vom fi nevoiti sa recuperam de la Dvs. daunele pe care ni le provocati prin actiunile Dvs. ilegale.
Avand in vedere ca ma adresez fiscului...as cam renunta la partea cu daunele. Oricum nicio sansa sa le primesc, in schimb as putea sa ma trezesc cu o inspectie fiscala de n-o pot duce.:((
Ultima modificare: Marți, 23 August 2011
nitmar, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul de a pune in aplicare hotarari judecatoresti irevocabile nitmar nitmar Am o decizie definitiva si irevocabila prin care instanta anuleaza un titlu executoriu emis de Adm Financiara, constatand ca impozitul pe profit in cauza ... (vezi toată discuția)
Daune morale si materiale de la o institutie publica picsipoc picsipoc Printro HCL nu mi s-au respectat drepturile conferite de o HG dovedite in instanta prin sentinta investita cu titlu executoriu. Acest fapt a avut ca efect ... (vezi toată discuția)
Raspunderea penala zidaru zidaru Pentru neexecutarea unei hotararii judecatoresti privind plata salariilor s-a abrogat raspunderea penala conf art 261 codul muncii? Inseamna ca angajatorii ... (vezi toată discuția)