avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită probleme cu banca
Discuție deschisă în Executare silită

probleme cu banca

Buna ziua am si eu o intrebare am cumparat o casa, banii au fost procurati dintr-un credit bancar de nevoi personale fara ipoteca, casa fiind pe teren concesionat , vreau sa stiu daca in cazul in care nu mai pot plati decat jumatate din valoarea ratei lunare ce mi se poate intampla,are vreun drept banca sa-mi ia casa?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 13:55, 22 August 2011
Da, banca o poate executa silit, asa cum poate proceda cu orice bun pe care il aveti in proprietate, inclusiv veniturile salariale ( aceastea doar pana la concurenta a 1/3 din venitul net lunar)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare adinaoana adinaoana poate banca, recuperatorii sa ne execute silit dintr-o casa aflata pe un teren concesionat de primarie? casa este pe numele nostru, dar terenul e al ... (vezi toată discuția)
Problemã cu plata ratelor bancare dumitru daniel dumitru daniel Bună ziua. Am următoarea problemă: având un credit de nevoi personale, nu am reușit să achit un număr de rate - ci am plătit când bugetul mi-a ... (vezi toată discuția)
Se poate face executarea silita a unui apartament deja ipotecat de alta banca? TANASE SIMONA TANASE SIMONA Am luat acum cativa ani niste credite la anumite banci.unul dintre ele este ipotecar si sunt cu plata la zi .la celelalte sunt cu cateva luni ... (vezi toată discuția)