Cind pot beneficia de concediu dupa un an de munca ? angajatorul a zis ca inainte cu o luna trebuie sa ne programam ptr concediu ,eu am anuntat acum o luna jumate sa ma programeze pentruconcediu la care am dreptul ,o saptamina jumate a fost afisat ca angajeaza vinzatoare (eu muncitor necalificat in acte ) si azi a venit posibila vinzatoare pe care eu trebuie sa instruiesc in meseria de vinzator!!mentionez ca lucrez 5 zile 9 ore , simbata 5 ore ! sigur am mentionat aceasta situatie la el si a spus ca ma duc in concediu spre sfirsitul lunii lucrez inca 20 de zile ptr preaviz si dupa acea ma pune in somaj! am o virsta si nu pot sa accept atita nesimtire si badjocura din partea angajatului , pe munca mea a incasat bani si eu am ramas fara vreo sansa sa cer ,la ce am dreptu ca angajat?? multumesc anticipat! aproape toate angajatele firmei sint puse ca profesie muncitor necalificat
:(:(
Totodata as vrea sa mentionez ca in careta d munca sunt trecuta cu 5 ore. lucratoare pe zi cu salariu d 364 lei...doresc sa stiu dac ma trimite in somaj...beneficiez d ajutorul de somaj?
sunt trecuta ca muncitor necalificat dar prestez si alte servicii...ca:gestiune,contabilite primara si depun bani in banca.
Multumesc!!!!!!!!!!!
~ final discuție ~